Średnia Ocena:
Św. Hildegarda z Bingen. Po prostu gotuj!
Prosta, zdrowa i lekkostrawna!„Św. Hildegarda z Bingen. Po prostu gotuj” to książka, w której autorki proponują nam współczesną i prostą w przygotowaniu kuchnię opartą na nauce o odżywianiu św. Hildegardy z Bingen. Nad 200 przepisów w niej zawartych, wykorzystujących produkty naturalne i bez konserwantów, jest dostosowanych do współczesnych wymogów i potrzeb. W książce pdf znajdziecie:- najróżniejsze przepisy i receptury proste w przygotowaniu- przejrzyste listy produktów (w tym powszechnie dostępnych)- praktyczne porady dotyczące przechowywania zapasów- potrzebną dawkę wiedzy o kuchni św. z Bingen- zachęcające fotografieW książce pdf odnajdziecie zarówno przepisy potraw powszechnie znanych, jak batonik musli, chipsy jabłkowe, dżem morelowy czy nadziewany kurczak, a także te bardziej oryginalne i pomysłowe – np. orkiszowe risotto, sandacz w panierce sezamowo-makowej, zupa serowa z cynamonowymi grzankami, czy galaretka z pigwy.Sukces tej wyjątkowej pozycji potwierdza 40 000 sprzedanych egzemplarzy i niezwykła sława jej autorek w Austrii i Niemczech!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Św. Hildegarda z Bingen. Po prostu gotuj! |
Autor: | Pregenzer Brigitte, Schmidle Brigitte |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Esprit |
Rok wydania: | 2013 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Św. Hildegarda z Bingen. Po prostu gotuj! PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Mało zdjęć potraw , tylko opisy, była upominkiem , osoba zadowolona, jednak mi nie przypadła do gustu.
Zdrowo i smaczne! To właśnie dewiza tej książki! Wspaniałe ilustracje, tylko zachęcą wszystkich smakoszy żeby mieć tą książkę u siebie. Smacznego. Zalecamy Regał Nowości