Średnia Ocena:
Surówki i sałatki. Kuchnia polska. Poradnik
Surówki i sałatki to dania uniwersalne: szybkie i proste do przygotowania, niezbyt kosztowne, smaczne i bardzo zdrowe. Mogą stanowić przekąskę, przystawkę, dodatek do dania głównego albo osobną potrawę serwowaną np. na kolację. Nierzadko stanowią bazę diet zdrowotnych a także odchudzających. Poza tym sałatki i surówki to podstawa każdej zabawy, imprezy, a nawet uroczystości. W naszej książce pdf proponujemy państwu dużo różnorodnych przepisów. Zalecamy sałatki z różnorakimi dodatkami: ryżem, makaronem, kaszą, wędliną, mięsem, owocami morza, serami, grzybami a także pestkami, np. dyni albo słonecznika. Niektóre z naszych propozycji dań są bardzo proste, można je przygotować w ciągu paru minut. Inne – eleganckie i wykwintne – będą ozdobą niejednego przyjęcia. Przykładowe przepisy: z ziarnami słonecznika, z rzodkiewkami i salami, grecka, tatarska, warstwowa, z żółtym serem i polędwicą, grejpfrutowa z mascarpone. W serii również: Potrawy tradycyjne, Potrawy z rusztu i grilla, Potrawy z ziemniaków, Sałatki dla każdego, Ciasta z owocami, Potrawy z ryb, Przyprawy i zioła, Potrawy mączne, Potrawy mięsne, Kuchnia włoska, Potrawy wegetariańskie, Zdrowo, szybko, tanio, Przetwory.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Surówki i sałatki. Kuchnia polska. Poradnik |
Autor: | Smaza Anna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Literat |
Rok wydania: | 2011 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Surówki i sałatki. Kuchnia polska. Poradnik PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!