Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik akademicki przeznaczony w głównej mierze dla studentów kierunków zootechnicznego, towaroznawstwa, technologii żywności i żywienia człowieka. Książka ebook zawiera 11 podstawowych rozdziałów, w których omówiono wszystkie surowce i produkty pozyskiwane od zwierząt gospodarskich, drobiu i pszczół. Uwzględniono w niej też nowe, wykorzystywane obecnie sposoby oceny jakości surowców i produktów zwierzęcych a także akty prawne regulujące produkcję żywności pochodzenia zwierzęcego, a obowiązujące w Polsce po 1 maja 2004 r.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Surowce Zwierzęce |
| Autor: | Opracowanie zbiorowe |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | PWRIL Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne |
| Rok wydania: | 2005 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.