Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna. Część 1. Podręcznik. Technikum okładka

Średnia Ocena:


Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna. Część 1. Podręcznik. Technikum

Podręcznik do nauki zawodów kucharz a także technik żywienia i usług gastronomicznych: przedstawia treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6  -  Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. rozwija umiejętności niezbędne do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych a także sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb a także przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich. zawiera obszerny materiał ćwiczeniowy, a także liczne, kolorowe ilustracje a także przykłady praktycznego wykorzystania wiadomości, które uzupełniają element teoretyczną publikacji.

Szczegóły
Tytuł Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna. Część 1. Podręcznik. Technikum
Autor: Kmiołek Anna
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna. Część 1. Podręcznik. Technikum w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna. Część 1. Podręcznik. Technikum PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Justyna zapłotna

    Szybką dostawa, książki nie mogłam nigdzie znaleźć a była niezbędna do szkoły.polecam empik

  • ANDROID_USER

    Bardzo przydatna książka ebook do nauki gotowania , zwłaszcza przydatna do szkoły

  • Monika Maciejewska

    Realizacja zamówienia ekspresowa, kontakt znakomity,polecam

  • kreyzoll

    Jestem zadowolona z zakupu-tanio i szybko, zalecam : )

  • ANNA SZKARADEK

    Podręcznik bardzo pomocny dla osób nie mających żadnego doświadczenia w tym kierunku. Dużo praktycznych i pożytecznych porad.Polecam!