Średnia Ocena:
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna. Część 1. Podręcznik. Technikum
Podręcznik do nauki zawodów kucharz a także technik żywienia i usług gastronomicznych: przedstawia treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. rozwija umiejętności niezbędne do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych a także sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb a także przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich. zawiera obszerny materiał ćwiczeniowy, a także liczne, kolorowe ilustracje a także przykłady praktycznego wykorzystania wiadomości, które uzupełniają element teoretyczną publikacji.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna. Część 1. Podręcznik. Technikum |
Autor: | Kmiołek Anna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna. Część 1. Podręcznik. Technikum PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Szybką dostawa, książki nie mogłam nigdzie znaleźć a była niezbędna do szkoły.polecam empik
Bardzo przydatna książka ebook do nauki gotowania , zwłaszcza przydatna do szkoły
Realizacja zamówienia ekspresowa, kontakt znakomity,polecam
Jestem zadowolona z zakupu-tanio i szybko, zalecam : )
Podręcznik bardzo pomocny dla osób nie mających żadnego doświadczenia w tym kierunku. Dużo praktycznych i pożytecznych porad.Polecam!