Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Postaw na warzywa! Po "Obfitości" i "Całej obfitości" przyszła pora na "Smak" i odkrycie trzech ważnych czynników (proces, połączenie, produkt), które sprawiają, że dania z warzyw są tak niesamowicie pyszne. Autorzy – Yotam Ottolenghi i Ixta Belfrage – nie tylko podpowiadają, co gotować, lecz również wyjaśniają, jak wykorzystać potencjał tkwiący w zwykłych warzywach, by stworzyć z nich wyjątkowe posiłki i pogłębić ich smak. "Smak" to nowatorskie podejście do przyrządzania warzyw, na które czekali wielbiciele Ottolenghiego i fani wegetariańskiej kuchni na całym świecie. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Smak |
| Autor: | Ottolenghi Yotam |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Filo |
| Rok wydania: | 2021 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Cudownie wydana, cudownie napisana, łatwe i bardziej skomplikowane przepisy - dla każdego poziomu kucharza.