Średnia Ocena:
Smak
Postaw na warzywa! Po "Obfitości" i "Całej obfitości" przyszła pora na "Smak" i odkrycie trzech ważnych czynników (proces, połączenie, produkt), które sprawiają, że dania z warzyw są tak niesamowicie pyszne. Autorzy – Yotam Ottolenghi i Ixta Belfrage – nie tylko podpowiadają, co gotować, lecz również wyjaśniają, jak wykorzystać potencjał tkwiący w zwykłych warzywach, by stworzyć z nich wyjątkowe posiłki i pogłębić ich smak. "Smak" to nowatorskie podejście do przyrządzania warzyw, na które czekali wielbiciele Ottolenghiego i fani wegetariańskiej kuchni na całym świecie. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Smak |
Autor: | Ottolenghi Yotam |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Filo |
Rok wydania: | 2021 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Smak PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Cudownie wydana, cudownie napisana, łatwe i bardziej skomplikowane przepisy - dla każdego poziomu kucharza.