Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Ryby pojawiają się na naszych stołach wiele rzadziej niż mięso. Z powodu braku tradycyjnych potraw polskich sporadycznie przyrządzamy także owoce morza. Lecz warto pamiętać, że jedne i drugie są bogate w żelazo, a ponadto mają znacznie mniej nasyconych tłuszczów i cholesterolu niż potrawy mięsne.Książka "Ryby i owoce morza" to zestaw pomysłów zarówno na tradycyjne polskie dania rybne, jak i nowe, zaskakujące metody ich przyrządzania. Znalazły się w niej także doskonałe receptury na przygotowanie owoców morza.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Smaczne i zdrowe. Ryby i owoce morza |
Autor: | Krawczyk Marta |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
Rok wydania: | 2013 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.