Słodka strona Japonii: Sztuka tradycyjnego japońskiego pieczenia - techniki i przepisy krok po kroku dla profesjonalistów i początkujących | Mindfulness w tworzeniu wagashi | Rzadkie regionalne japońskie przepisy na desery okładka

Średnia Ocena:


Słodka strona Japonii: Sztuka tradycyjnego japońskiego pieczenia - techniki i przepisy krok po kroku dla profesjonalistów i początkujących | Mindfulness w tworzeniu wagashi | Rzadkie regionalne japońskie przepisy na desery

Wyrusz w kulinarną podróż po świecie japońskich deserów z 30 przepisami, które oddają istotę tradycyjnego wagashi. Książka ebook ta, doskonała dla profesjonalistów i początkujących, proponuje techniki krok po kroku, żeby opanować sztukę japońskiego pieczenia. Poznaj regionalne desery, od delikatnego sakura mochi po skomplikowany karukan, odkrywając unikalne smaki i historie kulturowe. Celebruj kunszt i uważność tworzenia wagashi, inspirując się przepisami, które promują ekologiczną świadomość i niezależne myślenie. Idealne na ceremonie parzenia herbaty i specjalne okazje, te wykwintne desery dodadzą elegancji każdemu spotkaniu.

Szczegóły
Tytuł Słodka strona Japonii: Sztuka tradycyjnego japońskiego pieczenia - techniki i przepisy krok po kroku dla profesjonalistów i początkujących | Mindfulness w tworzeniu wagashi | Rzadkie regionalne japońskie przepisy na desery
Autor: Ben Tou
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Midnight Lights Publishing House
Rok wydania: 2024
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Słodka strona Japonii: Sztuka tradycyjnego japońskiego pieczenia - techniki i przepisy krok po kroku dla profesjonalistów i początkujących | Mindfulness w tworzeniu wagashi | Rzadkie regionalne japońskie przepisy na desery w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Słodka strona Japonii: Sztuka tradycyjnego japońskiego pieczenia - techniki i przepisy krok po kroku dla profesjonalistów i początkujących | Mindfulness w tworzeniu wagashi | Rzadkie regionalne japońskie przepisy na desery PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.