Słodka kuchnia roślinna okładka

Średnia Ocena:


Słodka kuchnia roślinna

Łasuchy i Słodyczoholicy!Jeśli na widok „blondie z cieciorki” źrenice same się wam rozszerzają, a „daktylowa nutella” trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was idealną książkę ‒ Słodką kuchnię roślinną Idy Kulawik, autorki słynnego bloga veganbanda.pl.Zapomnijcie o całych dniach spędzonych w kuchni i godzinach oczekiwań na kulinarną przyjemność. Słodka kuchnia roślinna zawiera wyjątkowo proste, niedrogie i szybkie w wykonaniu przepisy na słodkości bez nabiału, na bazie pełnowartościowych naturalnych produktów: orzechów, suszonych owoców, roślin strączkowych, mąk pełnoziarnistych i bezglutenowych.W książce pdf znajdziecie przepisy pomiędzy innymi na: wypieki, ciasta na zimno, lody, trufle i praliny, batoniki bez glutenu, białej mąki czy rafinowanego cukru. To potrawy dla wegan, alergików, dzieci, dla dbających o zdrowie i szukających ciekawostek kulinarnych a także dla wszystkich, którzy chcą cieszyć się deserami bez wyrzeczeń i wyrzutów sumienia.Przekonacie się, że słodkości mogą być bogate w błonnik, zdrowe tłuszcze, białko, witaminy, minerały i przeciwutleniacze.Niezależnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, czy tylko kulinarnie eksperymentujesz, będziesz oczarowany Słodką kuchnią roślinną. Wszystko smakuje wybornie, wygląda apetycznie, rozpieszcza zmysły i służy zdrowiu. Zdaje się, że właśnie odkrywasz przyjemność idealną!

Szczegóły
Tytuł Słodka kuchnia roślinna
Autor: Kulawik Ida, Błaszczyk-Wójcicka Kinga
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Galaktyka
Rok wydania: 2017
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Słodka kuchnia roślinna w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Słodka kuchnia roślinna PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Barbara Płoskoń

    książka ebook rewelacyjna, zalecam każdemu kto miłuje słodycze i lubi poznawać smaki świeżych potraw, i nie boi sie eksperymentów. Przepis na masę krówkową, którą uwielbiam na stałe zagości w mojej kuchni ;)

  • Sunfruity

    Jedyny minus tylko za stosunkowo małą ilość zdjęć wykonywanych potraw. Uwielbiam książki gdzei jest mnóstwo zdjęć i sama zdjęcie wywołuje u mnie wynik ślinotoku i chęci by jak najszybciej pobiec do kuchni i zrobić coś pysznego. Poza tym książka ebook jak i blog super.

  • bookworm

    Polecam!

  • anonymous

    Wow, to mało to jest najładniejsza książka ebook o wypiekach pewnie nie tylko w Polsce czy Europie. a przepisy bardzo interesujące , łatwe , odkrywcze i zdrowe jakby komuś było mało . Zalecam , każdy znajdzie tu coś dla siebie -alergik , weganin , esteta, każdy

  • Anonim

    Przesłodka i przefajna :) Czekałam na nią długo i cieszę się, że się doczekałam. Przepisy proste (nie, jeszcze nie spróbowałam wszystkich) i interesujące. Bardzo estetycznie wydana. Polecam.

  • Magdalena Kamińska

    Prosto, smacznie, zdrowo. Lody z trzech składników skradły serce moje i mojego dziecka:)