Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta okładka

Średnia Ocena:


Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta

Z miłości do warzyw powstała następna już książka ebook Dominiki Wójciak. Tym razem do własnej kuchni zabrała szparagi, pomidora i ogórka, brukselkę, cebulę, pietruszkę, fasolkę szparagową i wyczarowała z nich przepyszne dania! Przygotuj kimchi z ogórków, szakszukę z botwiną, pomidory z grillowaną kukurydzą i czerwoną cebulą, spaghetti z brukselką i chili razem z Dominiką!

Szczegóły
Tytuł Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta
Autor: Wójciak Dominika
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Pascal
Rok wydania: 2017
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • tupett

    Dominika trzyma słynny z innych ebooków poziom. Jest osobą charyzmatyczną (dała się jako taka poznać w MasterChefie). Gotowanie "z nią" to przyjemność. Okazuje się, że z warzyw, które nie są w sezonie drogie można wyczarować dużo trudnych dań.

  • Anonim

    To już trzecia pozycja książkowa Dominiki Wójcik w moim księgozbiorze. Jestem olbrzymią wielbicielką Jej bardzo prostych do zrobienia potraw, z bardzo podstawowych produktów. Lecz są to dania tylko łatwe do zrobienia, ponieważ w tracie jedzenia ujawnia się ich głębokie nasycenie wieloma aromatem. Objaśnienie krok po kroku etapów powstawania potrawy, uwagi dotyczące ewentualnej zmiany składników jak też strona wizualna książki (tej i dwóch pozostałych) są fragmentami godymi zainteresowania