Czytaj więcej:
Zobacz podgląd Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta Ebook
podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim
i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły,
sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.
Podgląd niedostępny.
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!

Średnia Ocena:
Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta
Z miłości do warzyw powstała następna już książka ebook Dominiki Wójciak. Tym razem do własnej kuchni zabrała szparagi, pomidora i ogórka, brukselkę, cebulę, pietruszkę, fasolkę szparagową i wyczarowała z nich przepyszne dania! Przygotuj kimchi z ogórków, szakszukę z botwiną, pomidory z grillowaną kukurydzą i czerwoną cebulą, spaghetti z brukselką i chili razem z Dominiką!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta |
Autor: | Wójciak Dominika |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|

Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Dominika trzyma słynny z innych ebooków poziom. Jest osobą charyzmatyczną (dała się jako taka poznać w MasterChefie). Gotowanie "z nią" to przyjemność. Okazuje się, że z warzyw, które nie są w sezonie drogie można wyczarować dużo trudnych dań.
To już trzecia pozycja książkowa Dominiki Wójcik w moim księgozbiorze. Jestem olbrzymią wielbicielką Jej bardzo prostych do zrobienia potraw, z bardzo podstawowych produktów. Lecz są to dania tylko łatwe do zrobienia, ponieważ w tracie jedzenia ujawnia się ich głębokie nasycenie wieloma aromatem. Objaśnienie krok po kroku etapów powstawania potrawy, uwagi dotyczące ewentualnej zmiany składników jak też strona wizualna książki (tej i dwóch pozostałych) są fragmentami godymi zainteresowania