Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Kuchnia jest laboratorium, w którym mieszamy specyfiki, dopasowując je do naszych potrzeb, wyobrażeń i smaków. Każdy tutaj ma pole do popisu i może w dowolny sposób kreować świeży bigos czy sos do makaronu, ponieważ najważniejsze, abyśmy to my byli zadowoleni z końcowego efektu. Smak i węch to dwa zmysły, których nie da się zapisać matematycznie, więc nawet jeżeli się pomylimy, zmienimy recepturę lub komponenty, zamiast orzechów damy pestki słonecznika – to nic się nie stanie. Inspiracja może pochodzić zewsząd, my inspirujemy siebie nawzajem, połączenie kuchni włoskiej, śląskiej i mazurskiej pozwala nam na tworzenie zupełnie świeżych smaków i potraw. Staramy się przygotować każdy posiłek tak, żeby zachwycił nasze oczy i kubki smakowe, a jak się okaże po przeczytaniu tej książki, to wcale nie będzie trudne.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Sceny kuchenne |
| Autor: | Mizera Janusz, Pakulnis Maria |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Edipresse Książki |
| Rok wydania: | 2016 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.