Średnia Ocena:
Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie
Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to idealny sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Nieźle przygotowana ryba z swojego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać również sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! * Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy * Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia * Sposoby wędzenia i wybór właściwego drewna * Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb * 25 niezawodnych przepisów na przepyszne ryby i sosy do nich. Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie |
Autor: | Hauer Wolfgang |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Multico |
Rok wydania: | 2009 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!