Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie okładka

Średnia Ocena:


Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie

Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to idealny sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Nieźle przygotowana ryba z swojego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać również sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! * Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy * Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia * Sposoby wędzenia i wybór właściwego drewna * Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb * 25 niezawodnych przepisów na przepyszne ryby i sosy do nich. Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

Szczegóły
Tytuł Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie
Autor: Hauer Wolfgang
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Multico
Rok wydania: 2009
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.