Średnia Ocena:
Ryby
Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować różnorakie gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wykwintne dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń, a także karmazyn, flądra, dorsz i inne słynne ryby słodkowodne a także morskie umiejętnie przyrządzone skuszą każdego miłośnika dobrego jedzenia.Mistrzowie kuchni zdradzają tajniki własnej sztuki w sposób prosty, a zarazem szczegółowy, krok po kroku. Z tej książki dowiesz się, jak filetować ryby, jak je przyrządzać na różnorakie sposoby, jak unikać błędów. Poznasz przepisy na 80 potraw z ryb, krabów i małży. Sprawdź jak przyrządzić doskonałego karpia w galarecie, niezwykły suflet z sandacza, zaskakujące smakiem ragoût z karasia czy wykwintny tatar z łososia.Lubisz dania rybne? Pragniesz poznać nowe smaki? Wypróbuj tradycyjne i nowoczesne przepisy kulinarne na potrawy z ryb. Na co dzień i od święta.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Ryby |
Autor: | Stumpf Jens, Behrendt Lutz |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Multico |
Rok wydania: | 2010 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Ryby PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Nie polecam! Bardzo uboga ksiazka, przepisy malo ciekawe, łatwe i nudne