Restauracja od pomysłu do zysku okładka

Średnia Ocena:


Restauracja od pomysłu do zysku

„Restauracja od pomysłu do zysku” to praktyczny przewodnik, który prowadzi czytelnika przez wszystkie etapy tworzenia i prowadzenia restauracji – od analizy pomysłu, przez planowanie koncepcji i budżetu, aż po codzienne zarządzanie i rozwój biznesu. Autor, doświadczony doradca gastronomiczny, prezentuje jak sprawdzić, czy Twój lokal ma sens ekonomiczny, jak policzyć food cost i marżę, zrozumieć wskaźniki CAPEX, BEP, OPEX a także jak uniknąć błędów, które rujnują dużo lokali. W książce pdf odnajdziesz checklisty, procedury i gotowe narzędzia do analizy sprzedaży, kontroli jakości i pracy z zespołem. To nie teoria, ale zbiór sprawdzonych rozwiązań do wdrożenia od zaraz. Dzięki nim zyskasz kontrolę, uporządkowane procesy i realny zysk. To obowiązkowa lektura dla każdego, kto myśli poważnie o gastronomii.

Szczegóły
Tytuł Restauracja od pomysłu do zysku
Autor: Gorczyca Rafał
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: G-CONSULTING Rafał Gorczyca
Rok wydania: 2025
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Restauracja od pomysłu do zysku w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Restauracja od pomysłu do zysku PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.