Średnia Ocena:
Przetwory domowe
Element 1. Przetwory z owoców, warzyw i grzybów: Wiadomości wprowadzające, Ogólne zasady dotyczące przerobu owoców i warzyw, Przetwory utrwalane przez kwaszenie, Przetwory warzywne utrwalane przez solenie, Przetwory pasteryzowane, Przetwory gotowane utrwalane cukrem, Przetwory z owoców utrwalane cukrem na surowo, Przetwory witaminowe (utrwalane różnorakimi sposobami), Susze owocowe i warzywne, Marynaty, Wina owocowe i gronowe, miody pitne i owocowe, Przetwory z grzybów, Przechowywanie przetworów. Część 2. Przetwory z mięsa: Wiadomości wprowadzające, Chłodzone mięso i wyroby mięsne, Mięso solone i peklowane, Wędzonki, Kiełbasy, Kiszki, salcesony i rolady, Przetwory mięsne w wekach, Tłuszcze topione.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Przetwory domowe |
Autor: | Cymer Tadeusz |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Przetwory domowe PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!