Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Element 1. Przetwory z owoców, warzyw i grzybów: Wiadomości wprowadzające, Ogólne zasady dotyczące przerobu owoców i warzyw, Przetwory utrwalane przez kwaszenie, Przetwory warzywne utrwalane przez solenie, Przetwory pasteryzowane, Przetwory gotowane utrwalane cukrem, Przetwory z owoców utrwalane cukrem na surowo, Przetwory witaminowe (utrwalane różnorakimi sposobami), Susze owocowe i warzywne, Marynaty, Wina owocowe i gronowe, miody pitne i owocowe, Przetwory z grzybów, Przechowywanie przetworów. Część 2. Przetwory z mięsa: Wiadomości wprowadzające, Chłodzone mięso i wyroby mięsne, Mięso solone i peklowane, Wędzonki, Kiełbasy, Kiszki, salcesony i rolady, Przetwory mięsne w wekach, Tłuszcze topione.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Przetwory domowe |
| Autor: | Cymer Tadeusz |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.