Przetwory domowe okładka

Średnia Ocena:


Przetwory domowe

Element 1. Przetwory z owoców, warzyw i grzybów: Wiadomości wprowadzające, Ogólne zasady dotyczące przerobu owoców i warzyw, Przetwory utrwalane przez kwaszenie, Przetwory warzywne utrwalane przez solenie, Przetwory pasteryzowane, Przetwory gotowane utrwalane cukrem, Przetwory z owoców utrwalane cukrem na surowo, Przetwory witaminowe (utrwalane różnorakimi sposobami), Susze owocowe i warzywne, Marynaty, Wina owocowe i gronowe, miody pitne i owocowe, Przetwory z grzybów, Przechowywanie przetworów. Część 2. Przetwory z mięsa: Wiadomości wprowadzające, Chłodzone mięso i wyroby mięsne, Mięso solone i peklowane, Wędzonki, Kiełbasy, Kiszki, salcesony i rolady, Przetwory mięsne w wekach, Tłuszcze topione.

Szczegóły
Tytuł Przetwory domowe
Autor: Cymer Tadeusz
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Przetwory domowe w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Przetwory domowe PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.