Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W tej książce pdf zgromadziliśmy niektóre z naszych ulubionych przepisów na dżemy, galaretki, marmolady,marynaty, czatneje, sosy i dużo innych przetworów, a także mnóstwo porad, jak je wykorzystywać.Znajdziesz tu wszystko: od dżemu z jagód do sosu z cukinii, od konfitur z fig po marynowane szparagi i dodatkowo dużo kombinacji, które staną się podstawą twojej spiżarni. Bo mamy dużo lat wspólnych doświadczeń, a nawet zdobyliśmy różnorakie nagrody w konkursach kulinarnych, dzielimy się naszą wiedzą, dając porady i przydatne wskazówki. Gdy zaczniesz myśleć o robieniu przetworów, odkryjesz, że możliwości w tym zakresie są niemal nieograniczone. Mamy nadzieję, że korzystającz tego przewodnika, zaczniesz znajdować przyjemność w robieniu przetworów w takim stopniu,w jakim my ją znajdujemy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Przetwory |
Autor: | Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Reld Rick |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Buchmann |
Rok wydania: | 2013 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
zalecam
Kliknęłam te książkę "w ciemno". Muszę stwierdzić, że jestem bardzo mile zaskoczona. Książka ebook jest cudownie wydana, ilustrowana apetycznymi zdjęciami. Fan pichcenia znajdzie w niej nie tylko przepisy na przetwory, lecz także metody ich wykorzystania w ciastach i innych posiłkach. Przepisy są inspirujące, aż chce się biec po weki i truskawki na targ. Nadaje się też na prezent- ja byłabym bardzo zadowolona, a jestem dość wybredna jeżeli chodzi o publikacje "kulinarne". Naprawdę polecam!
"Przetwory" to prześlicznie wydana książka ebook o przetworach owocowych. Znajdziemy tu przepisy na takie przetwory, które są mniej słynne albo całkiem nowe dla polskich użytkowników. Obok przepisów na przetwory zamieszczone są propozycje ich wykorzystania. Bardzo kolorowa pozycja, super pomysły. Polecam!
Ta książka ebook idealnie pobudziła mój apetyt, przywołała wspomnienia z dzieciństwa i przekonała, że samodzielne wykonanie dżemu albo konfitury wcale nie musi być trudne. W pięknej albumowej formie tej książki, wśród świetnych zdjęć, kryje się prawdziwa skarbnica przepisów nie tylko na słynne przetwory, lecz również mniej słynne galaretki czy salsy albo dzikie relishe czy czatneje. Autorzy podają przepisy w przystępnej formie, pokazują praktyczne wykorzystanie przetworów, wyczarowują niebanalne potrawy. Maria Głowacka, Empik Poznań