Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Element druga zawiera info z zakresu: - technologicznych podstaw chowu i hodowli bydła (jego pochodzenie, rozród, odchów, żywienie, pielęgnacja, sposoby poskramiania), owiec i kóz;- technologicznych podstaw chowu trzody chlewnej (jej znaczenie gospodarcze i uwarunkowania produkcji, typy użytkowe, podstawy i systemy żywienia); - chowu i użytkowania koni (znaczenie gospodarcze i społeczne, warunki utrzymania, ekonomika chowu i użytkowania) a także drobiu (rozród, żywienie i użytkowanie).
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Produkcja zwierzęca. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu rolnik. Szkoła ponadgimnazjalna |
Autor: | Biesiada-Drzazga Barbara, Jeleń Bronisław, Krzęcio Elżbieta, Młynek Krzysztof, Niedziółka Roman |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.