Produkcja zwierzęca. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu rolnik. Szkoła ponadgimnazjalna okładka

Średnia Ocena:


Produkcja zwierzęca. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu rolnik. Szkoła ponadgimnazjalna

Element druga zawiera info z zakresu: - technologicznych podstaw chowu i hodowli bydła (jego pochodzenie, rozród, odchów, żywienie, pielęgnacja, sposoby poskramiania), owiec i kóz;- technologicznych podstaw chowu trzody chlewnej (jej znaczenie gospodarcze i uwarunkowania produkcji, typy użytkowe, podstawy i systemy żywienia); - chowu i użytkowania koni (znaczenie gospodarcze i społeczne, warunki utrzymania, ekonomika chowu i użytkowania) a także drobiu (rozród, żywienie i użytkowanie).

Szczegóły
Tytuł Produkcja zwierzęca. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu rolnik. Szkoła ponadgimnazjalna
Autor: Biesiada-Drzazga Barbara, Jeleń Bronisław, Krzęcio Elżbieta, Młynek Krzysztof, Niedziółka Roman
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Produkcja zwierzęca. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu rolnik. Szkoła ponadgimnazjalna w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Produkcja zwierzęca. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu rolnik. Szkoła ponadgimnazjalna PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.