Produkcja pieczarki na podłożu fazy 3 okładka

Średnia Ocena:


Produkcja pieczarki na podłożu fazy 3

Proces uprzemysławiania uprawy pieczarki. Produkcja pieczarki to produkcja żywności. Systemy uprawy. Warunki techniczne produkcji pieczarki. Surowce i zasady ich doboru. Zestaw i przygotowanie do sprzedaży. Podstawowe choroby i szkodniki a także ich związek z warunkami uprawy.

Szczegóły
Tytuł Produkcja pieczarki na podłożu fazy 3
Autor: Sakson Nikodem
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: PWRIL Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rok wydania: 2008
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Produkcja pieczarki na podłożu fazy 3 w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Produkcja pieczarki na podłożu fazy 3 PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Ilona Żołnierczakiewicz

    polecam, duzo informacji przydatnych, spisane dosc zrozumialym jezykiem, wytlumaczono dużo kwestii