Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 1. Kwalifikacja T.6 okładka

Średnia Ocena:


Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 1. Kwalifikacja T.6

Zeszyt ćwiczeń rozwija praktyczne umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 Sporządzanie potraw i napojów. Zawiera omówienie różnorakich rodzajów procesów technologicznych w gastronomii, uwzględniając też zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw. W czytelny sposób objaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii, a także zawiera różnorodne przepisy. Zeszyt ćwiczeń umożliwia skuteczne przygotowania do egzaminu praktycznego.

Szczegóły
Tytuł Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 1. Kwalifikacja T.6
Autor: Namysław Iwona, Górska Lidia
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 1. Kwalifikacja T.6 w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 1. Kwalifikacja T.6 PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Iwona Dudzińska

    ok

  • Dorota Wołowska

    Pozycja godna polecenia.Pozycja przystępnie napisana, super pomoc w nauczaniu.