Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Zeszyt ćwiczeń rozwija praktyczne umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 Sporządzanie potraw i napojów. Zawiera omówienie różnorakich rodzajów procesów technologicznych w gastronomii, uwzględniając też zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw. W czytelny sposób objaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii, a także zawiera różnorodne przepisy. Zeszyt ćwiczeń umożliwia skuteczne przygotowania do egzaminu praktycznego.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 1. Kwalifikacja T.6 |
Autor: | Namysław Iwona, Górska Lidia |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
ok
Pozycja godna polecenia.Pozycja przystępnie napisana, super pomoc w nauczaniu.