Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik opisuje podstawowe zagadnienia prawa żywnościowego, jego historię i miejsce w polskim systemie prawa, a także zagadnienia szczegółowe, przede wszystkim wymagania dotyczące jakości środków spożywczych, higieny ich produkcji i obrotu, znakowania a także urzędowej kontroli żywności. Obowiązujące w Polsce prawo żywnościowe przedstawia całościowo jako jeden system norm prawnych, zbudowany na gruncie nawzajem uzupełniających się przepisów polskich i wspólnotowych.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Prawo żywnościowe |
| Autor: | Taczanowski Maciej |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wolters Kluwer |
| Rok wydania: | 2016 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.