Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik opisuje podstawowe zagadnienia prawa żywnościowego, jego historię i miejsce w polskim systemie prawa, a także zagadnienia szczegółowe, przede wszystkim wymagania dotyczące jakości środków spożywczych, higieny ich produkcji i obrotu, znakowania a także urzędowej kontroli żywności. Obowiązujące w Polsce prawo żywnościowe przedstawia całościowo jako jeden system norm prawnych, zbudowany na gruncie nawzajem uzupełniających się przepisów polskich i wspólnotowych.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Prawo żywnościowe |
Autor: | Taczanowski Maciej |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wolters Kluwer |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.