Średnia Ocena:
Polskie owoce i warzywa
Cudze chwalicie, swego nie jecie! Podzieliliśmy niniejszą książkę na dwa działy, w których prezentujemy różnorodne metody wykorzystania w kuchni owoców z polskich sadów i ogrodów a także warzyw z rodzimych upraw. Pomysłów jest dużo – np. prozaiczne jabłka podasz w odsłony fit jako smoothie z dodatkiem imbiru, na słodko w formie szarlotki, na święta – jako nadzienie do kaczki albo w środku zimy - kiszone w słoiku. Prócz przepisów służymy również poradą – jak i kiedy kupować, w jaki sposób przechowywać, czym różnią się poszczególne odmiany. Całość będzie nieocenioną pomocą dla początkujących, a i bardziej doświadczeni znajdą także coś dla siebie.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Polskie owoce i warzywa |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A. |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Polskie owoce i warzywa PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!