Polski miód okładka

Średnia Ocena:


Polski miód

Miód idealnie nadaje się nie tylko do słodzenia herbaty. Używa się go także do wypieków, deserów, nalewek, sałatek, a nawet do mięs! Proponujemy cała gamę przepisów na dania i napoje z dodatkiem miodu. Będziesz zaskoczony, jak rozmaite są to specjały.

Szczegóły
Tytuł Polski miód
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A.
Rok wydania: 2016
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Polski miód w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Polski miód PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • emik84

    Książka ebook jest kopalnią pomysłów, niemalże 70 przepisów, których ważnym składnikiem jest miód to bowiem imponująca ilość. Z pomocą publikacji możemy wyczarować w własnej kuchni wspaniałe smakołyki zarówno w roli codziennych posiłków jak i przysmaków z okazji najróżniejszych imprez rodzinnych. Co kluczowe przepisy skierowane są do szerokiego grona odbiorców. Coś dla siebie znajdą tutaj zarówno amatorzy jak i bardziej doświadczeni fani kuchni. Przepisy natomiast są bardzo różnorodne i komfortowo dla czytelnika posegregowane w paru kategoriach: Przekąski i przystawki, Dania obiadowe, Wypieki i desery, Nalewki i napoje. Dla każdego coś smacznego ;)W każdym z działów znajdziemy w sumie dość słynne pomysły potraw wzbogacone o miód. Nierzadko nawet nie przyszło by mi do głowy, że można dodać go do nich. Przy każdym przepisie widnieje znaczna ilustracja gotowego dania, zrozumiały i konkretny opis wykonania, lista składników niezbędnych do jego realizacji, czas przygotowania i stopień trudności. Co kluczowe składniki potrzebne do realizacji przepisów są ogólnodostępne i bez problemu możemy się w nie zaopatrzyć.Jedna rozkładówka to dokładnie jeden przepis, całość jest więc bardzo przejrzysta i czytelna. Szata graficzna jest delikatna i przyjemna dla oka a książka ebook szyta więc solidna i trwała. Przy tak bogatej w przepisy publikacji i porządnym wydaniu pracuje się naprawdę miło a z doświadczenia wiem, że to naprawdę zachęca do działania ;)Lektura może z powodzeniem posłużyć nam nie tylko do przyrządzania codziennych posiłków, słodkich deserów lecz też do przygotowania smacznego specjału na jakieś rodzinne spotkania czy przyjęcia. Już zdążyłam skorzystać z niej kilka razy i wiem, że jeszcze nie raz to zrobię ponieważ jest naprawdę świetna. Myślę, że tak uniwersalna książka ebook kucharska, która proponuje czytelnikom tak dużo sposobów na zastosowanie miodu zainteresuje każdego, kto lubi ten słodki smakołyk i zarówno na co dzień jak i nawet od święta chciałby zabłysnąć w kuchni zaskakując najbliższych może zapomnianym już a może niedocenianym smakiem polskiego miodu wkomponowanego w tradycyjnie dania polskie. Zalecam ;)