Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Dieta bezglutenowa nie oznacza kuchni nudnej, pozbawionej smaku i wyrazistości. Owszem, wykluczenie z menu glutenu wymaga zmiany stylu życia, lecz na pewno nie pozbawia radości z jedzenia i gotowania.Chleb kukurydziany, komosa ryżowa z bakaliami i brzoskwinią, kurczak z sezamem, surówka z mandarynkami, burgery wołowe z serem pleśniowym, a na deser ciasto marchewkowe z nerkowcami i migdałami – oto niektóre z wielu propozycji na śniadania, kolacje, obiady, przekąski i desery. Przepisy na dania różnorodne, niedrogie, proste do przygotowania, a przede wszystkim smaczne, zdrowe i bezglutenowe Mnóstwo porad i praktycznych porad Lista zbóż i produktów bezglutenowych Ciekawostki dotyczące możliwości urozmaicenia i zmodyfikowania danej potrawy Łatwo dostępne składniki potraw
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Polska kuchnia bezglutenowa |
| Autor: | Lewandowska Agata |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
| Rok wydania: | 2016 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.