Czytaj więcej:
Zobacz podgląd Polish Cooking pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Polish Cooking Ebook
podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim
i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły,
sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.
Podgląd niedostępny.
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Średnia Ocena:
Polish Cooking
Książka ebook kucharska o polskiej tradycyjnej kuchni w języku angielskim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a środki 60 potraw z przepisami.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Polish Cooking |
Autor: | Jabłoński Rafał |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Festina |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Polish Cooking PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Doskonała na upominek książka ebook o polskiej kuchni napisana w języku angielskim.
Pros: portable, well-made, contains popular recipes Cons: "translated" directly word for word from Polish so the recipes make no sense to a native speaker and/or provides for some amusing phrases, e.g. "Cucumbers, mushrooms and smoked bacon cut into chop-long strips." instead of "Cut the cucumbers, mushrooms and smoked bacon into ..." I found it easier to do a reverse word by word translation into Polish to be able to follow. Shocking a publishing house approved this without professional review. Zalety: ladnie wydana i podreczna pozycja. Duzo klasycznych przepisow. Wady: koszmarne, doslowne tlumaczenie slowo w slowo z polskiego, co sprawia ze instrukcje sa niejasne a czasami wrecz komiczne, gdy "ogorki, grzyby i wedzony boczek pociely zrazy w paski." Moze przed nastepnym wydaniem przydalo by sie jednak profesjonalne tlumaczenie.
Bardzo ładna i poręczna książeczka. Znajdują się w niej najważniejsze przepisy wybrane spośród wielu polskich dań. Wydaje mi się, że każdy znajdzie tutaj coś dla siebie, są przepisy zarówno na zupy, ryby czy dania mięsne (lub wegetariańskie), lecz też na przekąski i desery! Doskonała na prezent. Gorąco polecam! :)