Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik podstawy żywienia i higieny technikum. Szkoła policealna okładka

Średnia Ocena:


Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik podstawy żywienia i higieny technikum. Szkoła policealna

Podręcznik jest przeznaczony do nauczania przedmiotu podstawy żywienia człowieka w technikum i szkole policealnej w ramach kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego a także kelner. W czytelny i interesujący sposób podręcznik pokazuje podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu a także wartości odżywczej pokarmów. Przedstawia też uczniom normy żywienia, zasady układania jadłospisów a także zasady racjonalnego planowania żywienia różnorakich grup ludności.

Szczegóły
Tytuł Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik podstawy żywienia i higieny technikum. Szkoła policealna
Autor: Czerwińska Dorota
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Rea
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik podstawy żywienia i higieny technikum. Szkoła policealna w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik podstawy żywienia i higieny technikum. Szkoła policealna PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.