Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Przystępnie wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z funkcjonowaniem gospodarki wolnorynkowej. Wyjaśnia najistotniejsze terminy ekonomiczne. Charakteryzują go różnorakie rodzaje działalności gospodarczej, dzięki czemu uczeń lepiej zrozumie zagadnienia związane z hotelarstwem. Uczy czytania ze zrozumieniem ustaw i aktów prawnych. Podręcznik przygotowuje nie tylko do egzaminu zawodowego, lecz także do sprawnego funkcjonowania na rynku pracy w roli pracownika i przyszłego pracodawcy. Dostarcza informacji przydatnych przy rozpoczynaniu swojej działalności gospodarczej w branży hotelarskiej.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Technik hotelarstwa. Podręcznik |
| Autor: | Wajgner Maria, Tylińska Renata |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Książka ebook idealnie napisana. Nauka z niej daję wiele przyjemności i dzięki dobremu rozłożeniu treści w danym temacie jest to zaskakująco łatwe. Jeżeli ktoś nie zawsze słucha nauczyciela na lekcji to spokojnie wszystkiego dowie się z tego podręcznika, bo są w niej ujęte WSZYSTKIE potrzebne treści. Dostawa przebiegła bardzo dobrze. Książka ebook przyszła bardzo dynamicznie i bez żadnych uszkodzeń.