Czytaj więcej:
Zobacz podgląd Pizze, tosty, zapiekanki pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Pizze, tosty, zapiekanki Ebook
podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim
i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły,
sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.
Podgląd niedostępny.
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Średnia Ocena:
Pizze, tosty, zapiekanki
Pizza margherita czy pepperoni? Tosty z szynką czy z serem? A może warto przygotować coś mniej standardowego? Pizze, tosty, zapiekanki to kilkadziesiąt wspaniałych przepisów stworzonych i przetestowanych przez czytelników miesięcznika "Prześlij przepis!"Grzanki prowansalskie z bakłażanem, pizza na francuskim cieście albo tosty z sosem truskawkowym bez wątpienia zachwycą zarówno domowników, jak i gości.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Pizze, tosty, zapiekanki |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Burda Publishing Polska |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Pizze, tosty, zapiekanki PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Kilka świeżych pomysłów na szybkie dania. Niewielka i poręczna. Doskonała na prezent dla kogoś bliskiego.
Pomysl na łatwe podgryzajki szybkie dania , ktore nawet dzidziuś przygotuje na poczekaniu:-)
Napiszę krótko: jestem bardzo zadowolona z zakupu!Uwielbiam tosty i wszelkiego rodzaju zapiekanki, a dzięki tej książce pdf , poznałam dużo rodzajów tych "potrawek", z składnikami, które czasem nie przyszły mi do głowy.Nie wiedziałam o wielu połączeniach składników . O technikach, które czasem potrafią ułatwić , lub usprawnić przygotowanie.Jeśli chodzi o pizze: nigdy nie potrafiłam zrobić tej na prawdę dobrej, zawsze "to jakoś było" , a tymi z przepisów, mogłam wreszcie się komuś pochwalić !