Średnia Ocena:
Pierogi Solejukowej
Mąka, jajko, olej, sól, woda – najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów: druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie pyszne i wypróbowane. Od wydawcy:"W książce pdf podaję różnorodne przepisy na pierogi: z farszem z mięsa, warzyw albo z owoców, z dodatkiem kaszy albo ryżu, na słono albo na słodko - co komu smakuje. Małe pierożki, klasyczne pierogi albo wielki pieróg. Każdy znajdzie wśród tych przepisów coś dla siebie. Wszystkie spróbowałam i zapewniam, że są doskonałe. Pierogi to danie uniwersalne - dobre o każdej porze roku, lubiane przez domowników i gości, Idealne do zamrażania i odgrzewania. No i tak proste do przygotowania. Pierogi Solejukowej rozsławiły wilkowyjską kuchnię w całej Polsce, a teraz mogą się pojawić na Waszym stole. Lepcie je więc i jedzcie na zdrowie!"
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Pierogi Solejukowej |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Edipresse Książki |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Pierogi Solejukowej PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
.
Ranczo Wilkowyje. Wspaniałe przepisy na pierogi. 5/5
W tej książce pdf sa przepisy na pierogi o których prawdopodobnie ludziom się nie śniło. Super