Pasta i basta. 150 przepisów na sosy i makarony prosto z Włoch okładka

Średnia Ocena:


Pasta i basta. 150 przepisów na sosy i makarony prosto z Włoch

Jak zawija się ravioli? Jaka jest różnica między pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese? Dzięki tej książce pdf dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, wyjątkowo proste stanie się przygotowanie w domu apetycznych dań łatwo z Włoch. Zapraszamy was zatem – wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta – na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawiania… To szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu nowy makaron, w każdej formie i w wielu… kolorach.

Szczegóły
Tytuł Pasta i basta. 150 przepisów na sosy i makarony prosto z Włoch
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Jedność
Rok wydania: 2015
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Pasta i basta. 150 przepisów na sosy i makarony prosto z Włoch w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Pasta i basta. 150 przepisów na sosy i makarony prosto z Włoch PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Agnieszka Gutowska

    Idealna propozycja. Od podstawowego przepisu na ciasto makaronowe ,po techniki wyrabiania makaronu a także zwieńczona dużą dawką wykwintnych przepisów rodem z Włoch.

  • Ania mama Alicji

    Ogólnie książka ebook ta bardzo mi się podoba. Nie są to co prawda dania, które wykonywałabym codziennie na obiadki dla całej rodzinki. Lecz od czasu do czasu taka odmiana jest u nas bardzo mile widziana. I z chęcią będę się nią posiłkować, gdy zapragniemy coś nowego na naszym stole. Na razie największa ochotę mam na te wszystkie kolorowe makarony. Może na początek czerwony makaron z burakiem? Lub kakaowe ciasto makaronowe? Mm... i znów mi ślinka cieknie. Lecz to nieuniknione, gdy zerkamy do tej książki. Zresztą sami się przekonajcie. Zalecam !

  • Cliniq

    Włoska kuchnia zawsze smakowała w restauracji a teraz mogę to zrobić we swojej kuchni.