Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 1. Technik hotelarstwa. Technikum okładka

Średnia Ocena:


Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 1. Technik hotelarstwa. Technikum

"Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Element 1" to wyjątkowa pozycja wydawnicza na rynku podręczników szkolnych. Autorka jest wieloletnim praktykiem w zawodzie hotelarza, a od paru lat także wykładowcą przedmiotów zawodowych. Doświadczenie zawodowe, pasja i chęć podzielenia się własną bogatą wiedzą zaowocowały przekrojowym opracowaniem o szczegółach pracy współczesnej hotelowej recepcji XXI wieku, która opiera się na starannie wykształconych pracownikach i systemach informatycznych. Podręcznik został napisany z myślą o uczniach techników i szkół policealnych, przygotowujących się do pracy w zawodzie hotelarza. Świeża podstawa programowa zwraca uwagę na działalność recepcji jako wiodącej komórki w hotelu. W podręczniku znaleźć można teoretyczną i praktyczną wiedzę, która pomoże przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji zawodowej T.11. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Przedstawione w podręczniku treści zgodne z wymogami nowej podstawy programowej są poparte licznymi przykładami i urozmaiconymi ćwiczeniami. Podręcznik nie ogranicza się tylko do wymogów kształcenia w zawodzie, lecz zawiera także dużo treści przydatnych dla pracowników branży hotelarskiej. Można tu znaleźć info o różnorakich procedurach i zasadach związanych z pracą w recepcji, niepublikowanych dotychczas w podręcznikach. Hotelarstwo XXI wieku wymaga znajomości języków obcych, dlatego również każdy epizod podręcznika został wzbogacony branżowym słownictwem i zwrotami w języku angielskim.

Szczegóły
Tytuł Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 1. Technik hotelarstwa. Technikum
Autor: Cielecka-Jasińska Beata
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Difin
Rok wydania: 2015
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 1. Technik hotelarstwa. Technikum w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 1. Technik hotelarstwa. Technikum PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.