Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące: planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii. Staranny dobór treści pod wobec merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2 |
| Autor: | Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Szybką dostawa, książki nie mogłam nigdzie znaleźć a była niezbędna do szkoły.polecam empik
Super pozycja, wiele lepiej rozbudowana, napisana zdecydowanie bardziej zrozumiałym mową niż odsłona z której uczniowie korzystali w zeszłym roku. Zdecydowanie zalecam !!!