Średnia Ocena:
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące: planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii. Staranny dobór treści pod wobec merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2 |
Autor: | Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2 PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Szybką dostawa, książki nie mogłam nigdzie znaleźć a była niezbędna do szkoły.polecam empik
Super pozycja, wiele lepiej rozbudowana, napisana zdecydowanie bardziej zrozumiałym mową niż odsłona z której uczniowie korzystali w zeszłym roku. Zdecydowanie zalecam !!!