Średnia Ocena:
Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to poszerzona odsłona podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Jego główne cele i plusy to przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel, a przede wszystkim - przygotowanie ucznia do egzaminu zawodowego. Liczne ćwiczenia służą kształtowaniu przewidzianych w programie, niezbędnych w tym zawodzie umiejętności, postaw a także zachowań, pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco wyników nauczania. Książka ebook ma jasny, przejrzysty układ; zrozumienie tematów ułatwiają liczne wykresy i tabele. Zamieszczono również słowniczek pojęć powiązanych tematycznie z hotelarstwem.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik |
Autor: | Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Difin |
Rok wydania: | 2009 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!