Średnia Ocena:
Organizacja pracy służby pięter. Część 1. Technik hotelarstwa. Technikum
Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12 Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych. Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności a także organizację pracy służby pięter. Typy jednostek mieszkalnych, ich funkcje a także co ważne, zasady dostosowania tych jednostek do potrzeb o różnorakich rodzajach niepełnosprawności. Twórca szczególną uwagę zwrócił na element praktyczną, czyli na technikę pracy housekeepingu, jej organizację a także na jakże ważne znaczenie współpracy pomiędzy poszczególnymi działami hotelu odpowiedzialnymi za utrzymanie obiektu w czystości. W podręczniku zawarte są treści dotyczące bezpieczeństwa i higienicznych zasad pracy a także ekologii w hotelarstwie. Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Organizacja pracy służby pięter. Część 1. Technik hotelarstwa. Technikum |
Autor: | Halama Marek |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Difin |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Organizacja pracy służby pięter. Część 1. Technik hotelarstwa. Technikum PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Pobierz PDF
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Organizacja pracy służby pięter. Część 1. Technik hotelarstwa. Technikum PDF transkrypt - 20 pierwszych stron: