Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Książka ebook zawiera : - charakterystykę głównych źródeł żywności - surowców przemysłu spożywczego - produktów spożywczych i ich jakości - operacje mechaniczne i termiczne - operacje typu dyfuzyjnego - procesy i operacje fizykochemiczne - procesy chemiczne - procesy biotechnologiczne - chłodzenie i zamrażanie - ogrzewanie - odwadnianie i dodawanie substancji osmoaktywnych - zakwaszanie - funkcjonalne dodatki do produktów - mycie i dezynfekcja urządzeń - pakowanie, przechowywanie, transport żywności - gospodarowanie energią i wodą - ochrona środowiska
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Ogólna Technologia Żywności |
Autor: | Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WNT |
Rok wydania: | 2010 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.