Odżywianie według pięciu przemian okładka

Średnia Ocena:


Odżywianie według pięciu przemian

Jest to rzetelnie przygotowany tutorial zdrowego odżywiania się zgodnie z zasadami chińskiej medycyny i dietetyki, dostosowany do polskich realiów, cieszący się niesłabnącym zainteresowaniem czytelników. Książka uczy, jak poprzez jedzenie wzmacniać nie tylko nasze ciało, lecz również naszą psychikę i ... życie emocjonalne. Ważna książka, także dla osób, które chciałyby zrozumieć, dlaczego rozmaite piękne diety nie przynoszą wymarzonych rezultatów, a nadwaga wraca, mimo wielu wyrzeczeń. Do książki dołączony jest kolorowy plakat z tabelą produktów spożywczych, ułożonych według Pięciu Przemian.

Szczegóły
Tytuł Odżywianie według pięciu przemian
Autor: Temelie Barbara
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Czerwony Słoń
Rok wydania: 2000
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Odżywianie według pięciu przemian w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Odżywianie według pięciu przemian PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • kulinarnaczytelnia.blogspot.com

    Kuchnia chińska od lat cieszy się na Zachodzie niesłabnącą popularnością. Uwielbiamy budki z chińszczyzną na wynos, makaron ze słodko-kwaśną wieprzowiną czy ryż po kantońsku. Dużo osób używa do jedzenia pałeczek, także na co dzień w domu. Chętnie kupujemy woki czy bambusowe parowniki, chińskie składniki potraw a także przyprawy. Lecz typowa kuchnia chińska to nie tylko charakterystyczne produkty i smaki. To cała filozofia zdrowego gotowania i jedzenia, a także życia. Jeśli chcecie zagłębić się w tą tematykę – do czego gorąco namawiam – zalecam na początek lekturę książki Barbary Temelie „Odżywianie według Pięciu Przemian”.