Oczami Mistrza i przyjaciół. Kuchnia polska okładka

Średnia Ocena:


Oczami Mistrza i przyjaciół. Kuchnia polska

Był to kucharz ponad kucharze, wszyscy uczestnicy tego spontanicznego zrywu, którego wynikiem jest ta książka, dają na to parol, czyli ręczą zawodowym honorem. Był słynny i ceniony w całej gastronomicznej branży, przez wszystkich kumpli po fachu. I to właśnie oni, pod przewodnictwem Jego syna, Łukasza Kołodzieja, który na potrzeby tej książki przygotował dania według receptur ojca, składają tutaj hołd wybitnemu szefowi kuchni – Lesławowi Kołodziejowi, tytułowemu Mistrzowi – prezentując współczesną kuchnię polską tak, jak on ją widział.

Szczegóły
Tytuł Oczami Mistrza i przyjaciół. Kuchnia polska
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Oficyna Wydawnicza Atut
Rok wydania: 2015
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Oczami Mistrza i przyjaciół. Kuchnia polska w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Oczami Mistrza i przyjaciół. Kuchnia polska PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • AgataKolodziej

    Jako osoba powiazana z rodzina bohatera ksiazki, nieobiektywnie napisze, ze lektura wciagnela mnie zarowno pierwszymi stronami, ktore opisuja fascynujaca historie przyjazni miedzy wybitnym kucharzem Leslawem Kolodziejem, a jego wspolpacownikami i uczniami, jak i przepisami, ktore dla mnie jako osoby z dosc mizernymi umiejetnosciami kulinarnymi, zaintrygowaly mnie. Pierwszy raz spotkalam sie z ksiazka, gdzie sa zawarte porady (oraz ilustrujace je zdjecia) nie tylko co do efektywnego podania potrawy, lecz takze wina pasujacego do dan, a takze zastawy, tudziez nakrycia stolu. Ksiazka naprawde godna polecenia, szczegolnie jesli ktos jest wielbicielem kuchnii polskiej.

  • Piotr Kowalczyk

    Idealna książka ebook dedykowana mojemy byłemu Szefowi który potrafił mnie ukierunkować i pokazać cel życia.Niesamowicie sie wzruszyłem czytajac w ksiazkę własną wypowiedź o Pany Lesławie....

  • isotronic

    Miło opisywane wspomnienia przyjaciół, mało fachowej wiedzy, mogłoby być więcej jakichś ciekawostek. Na którejś ze stron błąd (literówka zamiast salsa to salasa ). Przepisy mało skomplikowane, lecz ładnie podane i wyeksponowane na zdjęciach. Nie znalazłam tu jakiejś wielkiej inspiracji :)

  • Agnieszka Kołodziej

    Fantastyczna i jedyna w swoim rodzaju.Gratuluje pomyslodawcom.