Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką a także zasadami serwowania i podawania różnorakich potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych.W podręczniku zawarto też treści dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych a także najwieższych trendów dotyczących obsługi konsumenta.Treści zostały dobrana starannie pod wobec merytorycznym i metodycznym a także wzbogacone o liczne ilustracje, schematy i propozycje projektów zaliczeniowych.Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorzy uwzględnili w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Część 1 |
| Autor: | Duda Joanna, Krzywda Sebastian |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
| Rok wydania: | 2007 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.