Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner a także technik organizacji usług gastronomicznych. Książka ebook w sposób kompleksowy opisuje zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości a także funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał zawarty w podręczniku stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kelner i technik organizacji usług gastronomicznych.Treść podręcznika wzbogacają liczne fotografie, malunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi.Część pierwsza zawiera wiedzę z zakresu:- podziału, zasad funkcjonowania oraz- wyposażenia zakładów gastronomicznych,- wizerunku pracownika obsługi oraz- postawy względem gości,- zasad opracowywania kart menu,- technik przenoszenia i pielęgnacji zastawy stołowej,- zasad i metod obsługi gości,- kolejności a także technik podawania potraw i napojów.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Obsługa gości (konsumentów). Część 1 |
| Autor: | Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
| Rok wydania: | 2008 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
książka ebook taka jak miała być,zgodna z opisem ;) Jestem bardzo zadowolona z zakupu ;)