Średnia Ocena:
Naturalnie. Prosto, zdrowo, smacznie
Edycja specjalna z notesem na zakupy – spisem produktów do przepisów z książki. Przepisy najwybitniejszego kucharza świata po raz pierwszy w Polsce. Kuchnia sezonowa dla każdego w najlepszym wydaniu. Alain Ducasse jest uważany za najlepszego kucharza na świecie. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia – trzykrotnie zdobył trzy gwiazdki Michelin, a w całej własnej karierze uzyskał ich w sumie aż dwadzieścia jeden. Propaguje gotowanie naturalne i odpowiedzialne. „Dziś – mówi – gdy pleni się marnotrawstwo, gdy króluje hodowla przemysłowa, gdy rolnictwo i rybołówstwo są tak intensywne, jako rzecz najoczywistsza narzuca mi się kuchnia zwrócona ku naturze. Zdrowa, z zasadami, prawdziwa, sezonowa, zaangażowana…”. Wraz z byłym szefem kuchni własnych restauracji Christophe’em Saintagne’em i dietetyczką Paule Neyrat Ducasse przełożył tę wizję na 150 pogrupowanych według pór roku prostych i zdrowych przepisów, które zostały uzupełnione o praktyczne porady.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Naturalnie. Prosto, zdrowo, smacznie |
Autor: | Neyrat Paule, Saintagne Christophe, Ducasse Alain |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Dwie Siostry |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Naturalnie. Prosto, zdrowo, smacznie PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Książka ebook ładna, gruba.. ale.. z wielu przepisów na moje podniebienie wpasowuje się tylko kilka.. Przepisy może i są proste, lecz ekstrawaganckie i wysublimowane.. Dobrze, że opisy produktów są ciekawe(jak przechowywać itd) ponieważ inaczej uwazałabym to za wyrzucone pieniądze ponieważ poza ładnymi obrazkami niestety mało korzyści dla mnie..
POZYCJA GODNA POLECENIA,BARDZO DOBRE PRZEPISY KULINARNE I DOBRZE OPISANE......
Co może powstać z resztek? Jak ich nie wyrzucać? A do tego cudowna forma podana przez wydawnictwo Dwie Siostry. Przepisy Ducasse sprawą, że zaczniecie oszczędzać a z tych oszczędności powstaną wybitne dania. Cudowna książka ebook nie tylko dla tych, którzy lubią gotować