Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Przez lata niedoceniane, powoli wracają na nasze stoły. Pomagają schudnąć, podnoszą odporność, oczyszczają organizm z toksyn, a nawet leczą. To prawdziwe bomby witaminowe!Wartości odżywcze kasz są imponujące. Ze względu na dużą zawartość skrobi są kaloryczne, lecz w przeciwieństwie do ziemniaków czy makaronu – nie tuczą. Kasze są bardzo zdrowe, a odpowiednio przyrządzone – też bardzo smaczne.Jęczmienna, gryczana, jaglana, manna, kukurydziana, kuskus a także quinoa – wszystkie zawierają wyjątkowo cenne składniki odżywcze, bardzo kluczowe dla prawidłowego funkcjonowania organizmu.W książce pdf odnajdziesz dużo cennych informacji o rodzajach i właściwościach kasz, a także mnóstwo porad i wskazówek, jak przyrządzać z nich smakowite dania. Jedz smacznie i zdrowo! Jedz kasze!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Nasze kasze |
Autor: | Sych Magdalena |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Buchmann |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Książka ebook jest super. Przepisy bardzo ciekawe, niektóre nietypowe lecz jak już sprawdziłam bardzo smaczne. Zalecam jąją tym którzy lubią eksperymentować. Warto kupić tę książkę. Przepisy nie są trudne.
bardzo faje łatwe przepisy (przystosowane do polskich) realiów, idealny zarys pochodzenia różnorakich kasz
Jedyna kasza, jaką jadłam to kasza jęczmienna, lecz po przeczytaniu tej książki moja dieta na pewno będzie bogatsza w kasze. Ogromna porcja wiedzy na temat wszystkich kasz tj. jęczmiennej, gryczanej, manny, jaglanej, kuskusu i quinoa wraz z kilkudziesięcioma przepisami na smakowite dania na słono i słodko:)
Idealna książka ebook kulinarna, która złożona jest z dwóch integralnych części. Pierwsza z nich zawiera szczegółowe opisy kasz z ich wartościami odżywczymi. Natomiast druga zawiera dużo cennych przepisów na dania, w których królują kasze. Idealna książka, żeby urozmaicić tradycyjnego schabowego z ziemniakami czy dania z makaronów. Polecam!