Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Makarony, steki, tosty, jajka. Tych wyrazów Hanna Lis zdecydowanie nie unika. I bardzo dobrze, ponieważ dzięki temu jej książka ebook kucharska aż rozpuszcza się w palcach od wszystkiego, co najlepsze w kuchni. Reporterka serwuje nam 80 przepisów dookoła świata, które w mig znikają z talerzy. Jej kurczak gong bao, andaluzyjski chłodnik z migdałów czy ravioli z tymiankowo-szałwiową ricottą, to dopiero początek prawdziwej uczty smaków. Ponieważ Hanna Lis naprawdę zna się na rzeczy, i dlatego ze zwykłych składników robi dzieła sztuki. A każde danie doprawione jest jej autorskimi fotografiami i kipiącym humorem tekstem. Te przepisy to nie tylko posiłki na talerzu, lecz przede wszystkim wspomnienie podróży, przygody, spotkanej osoby, miłej chwili. Palce lizać. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Mój świat na talerzu |
Autor: | Lis Hanna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Edipresse Książki |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Książka ebook kucharska prześlicznie wydana lecz co najistotniejsze dania są takie, jakie lubię. Składniki dostępne i przepisy proste do zrobienia! Dodatkowo uwielbiam opisy i historie. Biorę się do gotowania