Średnia Ocena:
Mój świat na talerzu
Makarony, steki, tosty, jajka. Tych wyrazów Hanna Lis zdecydowanie nie unika. I bardzo dobrze, ponieważ dzięki temu jej książka ebook kucharska aż rozpuszcza się w palcach od wszystkiego, co najlepsze w kuchni. Reporterka serwuje nam 80 przepisów dookoła świata, które w mig znikają z talerzy. Jej kurczak gong bao, andaluzyjski chłodnik z migdałów czy ravioli z tymiankowo-szałwiową ricottą, to dopiero początek prawdziwej uczty smaków. Ponieważ Hanna Lis naprawdę zna się na rzeczy, i dlatego ze zwykłych składników robi dzieła sztuki. A każde danie doprawione jest jej autorskimi fotografiami i kipiącym humorem tekstem. Te przepisy to nie tylko posiłki na talerzu, lecz przede wszystkim wspomnienie podróży, przygody, spotkanej osoby, miłej chwili. Palce lizać. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Mój świat na talerzu |
Autor: | Lis Hanna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Edipresse Książki |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Mój świat na talerzu PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Książka ebook kucharska prześlicznie wydana lecz co najistotniejsze dania są takie, jakie lubię. Składniki dostępne i przepisy proste do zrobienia! Dodatkowo uwielbiam opisy i historie. Biorę się do gotowania