Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są słynne od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, prosto przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu idealnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników albo kluczowych dodatków występuje miód.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Miód na stole |
| Autor: | Rozumowicz Patrycja, Pilarek Bolesław |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo WDR |
| Rok wydania: | 2017 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.