Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są słynne od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, prosto przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu idealnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników albo kluczowych dodatków występuje miód.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Miód na stole |
Autor: | Rozumowicz Patrycja, Pilarek Bolesław |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo WDR |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.