Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi tajemnica smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo porad i niezłych porad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na doskonały stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka ebook potrzebna w kuchennej bibliotece.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Mięsa. Najlepsze potrawy i marynaty |
Autor: | Manning Anneka |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Świat Książki |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.