Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Świeżość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten niezwykły tutorial to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Element pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa a także zarządzania jakością. Element druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali a także zarządzania personelem. Wiedza zawarta w książce pdf jest efektem wielu lat pracy autora na różnorakich stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dodatkową gwarancją, że przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Szerokie doświadczenie zawodowe autora sprawia, że książka ebook ma charakter wyjątkowo praktyczny. W poradniku podano dużo przykładów – wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią element polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń. "Menedżer gastronomii", podobnie jak poprzednia książka ebook tego autora "Ciemna strona Gastronomii – jak skutecznie przeciwdziałać nieuczciwości pracowników", zawiera przykłady gotowych do zastosowania narzędzi menedżerskich, jest napisana w przystępnej formie, a lekturę uprzyjemniają satyryczne rysunki. Polecany jest przez ekspertów od zarządzania lokalami gastronomicznymi.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Menedżer gastronomii. Część 2 |
| Autor: | Mołoniewicz Jan Marek |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | MOJA Consulting |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.