Średnia Ocena:
Menedżer gastronomii. Część 2
Świeżość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten niezwykły tutorial to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Element pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa a także zarządzania jakością. Element druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali a także zarządzania personelem. Wiedza zawarta w książce pdf jest efektem wielu lat pracy autora na różnorakich stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dodatkową gwarancją, że przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Szerokie doświadczenie zawodowe autora sprawia, że książka ebook ma charakter wyjątkowo praktyczny. W poradniku podano dużo przykładów – wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią element polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń. "Menedżer gastronomii", podobnie jak poprzednia książka ebook tego autora "Ciemna strona Gastronomii – jak skutecznie przeciwdziałać nieuczciwości pracowników", zawiera przykłady gotowych do zastosowania narzędzi menedżerskich, jest napisana w przystępnej formie, a lekturę uprzyjemniają satyryczne rysunki. Polecany jest przez ekspertów od zarządzania lokalami gastronomicznymi.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Menedżer gastronomii. Część 2 |
Autor: | Mołoniewicz Jan Marek |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | MOJA Consulting |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Menedżer gastronomii. Część 2 PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!