Makrobiotyka w polskiej kuchni okładka

Średnia Ocena:


Makrobiotyka w polskiej kuchni

"Makrobiotyka w polskiej kuchni" to tutorial zdrowego żywienia. Autorka wykazuje w nim, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, lecz i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy w nim przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru a także rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób japoński.

Szczegóły
Tytuł Makrobiotyka w polskiej kuchni
Autor: Olko Stanisława
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Książka i Wiedza
Rok wydania: 2015
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Makrobiotyka w polskiej kuchni w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Makrobiotyka w polskiej kuchni PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.