Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż, które mogą być używane w piekarniach. Publikacja zwraca szczególną uwagę na transport, przechowywanie i ocenianie jakości mąki żytniej i pszennej. Liczne ćwiczenia i zapytania pozwalają na sprawdzenie stopnia opanowania wiedzy przez ucznia. Przejrzyste schematy i malunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień. Podręcznik przygotowuje ucznia do pracy zarówno w małej piekarni rzemieślniczej, jak i wielkim zakładzie.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Magazynowanie surowców piekarskich. Podręcznik do nauki zawodu piekarz, technik technologii żywienia T.3.1. Szkoła ponadgimnazjalna |
Autor: | Jarosz Krystyna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.