Made in Italy. Smaki, składniki i tradycyjne przepisy okładka

Średnia Ocena:


Made in Italy. Smaki, składniki i tradycyjne przepisy

Książka ebook w całości poświęcona włoskiej sztuce kulinarnej, z uwzględnieniem najbardziej charakterystycznych smaków Italii. Zawiera 150 najlepszych przepisów, wywodzących się z tradycji. Całość podzielona została na poszczególne regiony, okraszona dużą dawką informacji i ciekawostek dotyczących kuchni wybranych miejsc a także używanych składników. Odbiorcy: osoby, które cenią włoską kuchnię wszyscy, którzy uwielbiają przepyszne i aromatyczne dania Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę? zawiera nad 150 tradycyjnych przepisów na włoskie dania pozwala na poznanie wielu ciekawostek o wybranych regionach Italii w poradniku znajdują się szczegółowe info dotyczące pomiędzy innymi użytych w przepisach składników pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię zawiera piękne, kolorowe zdjęcia gotowych dań.

Szczegóły
Tytuł Made in Italy. Smaki, składniki i tradycyjne przepisy
Autor: Marini Marino, Oldani Davide
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Jedność
Rok wydania: 2018
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Made in Italy. Smaki, składniki i tradycyjne przepisy w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Made in Italy. Smaki, składniki i tradycyjne przepisy PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • b2rt

    Idealna książka. Zaryzykuje nawet stwierdzenie, ze jest to najlepsza ksiazka o kuchni wloskiej na mojej polce. Kuchnia jest podzielona na regiony, a regiony juz bardziej tradycyjnie (przekaski, pierwsze dania, drugie, desery). Przepisy i skladniki w przepisach bardziej, jak mniej, zgadzaja sie z moimi doswiadczeniami z podrozy po wlochach (a bylo ich sporo). Jedyne zastrzezenia mam do indeksu potraw. Brakuje mi drugiego, z podzialem na skladniki (gdy np. mam w lodowce kurczaka i zastanawiam sie co z nim zrobic).