Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru okładka

Średnia Ocena:


Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru

Otwórz okno na kulinarny świat, pełen świeżych smaków i zapachów. Świat kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego cukru. Kuchni, która zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się przepysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia. Wyczarowuje się tu burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! Naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera  ani grama masła. Na deser przyrządzamy ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli a także mocno czekoladowe brownie, zrobione z… batatów. W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak przepysznej zdrowej wolności. Pokaże ci go Ina Rybarczyk, autorka słynnego bloga roślinnego True Taste Hunters. To co? Dasz się namówić na podróż? Wyjątkowo inspirującą podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku!

Szczegóły
Tytuł Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru
Autor: Rybarczyk Ina
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Dom Wydawniczy Rebis
Rok wydania: 2017
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Paulina

    Malo odkrywcza,poza ptasim mleczkiem. Plus za to, ze przepisy sie udaja.

  • Anonim

    idealna książka, bardzo zalecam dla wszystkich tych, którzy chcą dowiedzieć się czegoś o bezglutenowej diecie

  • Anonim

    Fajna, aczkolwiek nie zaskakująca. Dużo pomysłów zbyt wymyślnych, aczkolwiek na pewno smacznych. Na pewno doskonała dla osób nie tolerujących wielu składników.

  • saturnine

    Cudownie wydana, zdecydowanie zalecam zwłaszcza na upominek

  • Malwina

    Idealna książka ebook z interesującymi przepisami dla wegan i nie tylko :) Wcale nie musisz być na diecie roślinnej, żeby wypróbować te przepisy. Oczywiście dział z deserami dla mnie najlepszy!

  • Anonim

    Po zakupie tej książki nie wychodzę z kuchni! Brawo za wyczucie smaku autorki :)

  • Małgorzata Pieczara

    Mnóstwo interesujących informacji! Cudownie wydana . Smaczne przepisy !

  • Dojczka

    Idealna ta książka. Wszystkie przepisy, które z niej robiłam mi wyszły. Byłam również na warsztatach. Ina zaraża pozytywną energią i miłością do diety roślinnej.

  • anonymous

    Od jakiegoś czasu przeżywamy w Polsce bum na książki blogerów (zwłaszcza kulinarnych). Przeglądam dużo wegańskich i wegetariańskich blogów i później z sympatii do twórców kupuję książki :). Ostatnio zaczęłam się ograniczać, ponieważ uzbierała się ich już dobra kolekcja. Lecz tej pozycji nie potrafię się oprzeć! Uwielbiam autorkę TTH, jej przepisy a także styl i klasę z jaką nam je podaje.

  • Anka

    Długo czekałam na tą książkę. I jest! Akurat na wielkanocny prezent. Od paru lat obserwuję blog True Taste Hunters i stale zaskakuje mnie on świeżymi przepisami. Do wielu wracam i na nowe się nimi zachwycam np. ptasim mleczkiem z chia (mam nadzieję, że znajdzie się ono w książce). Dlatego książka ebook ta to pozycja, której nie może zabraknąć na mojej półce, gdyż jestem typową łowczynią smaku :P

  • Deer

    Przepisy przepyszne. I zawsze mi wychodzą. Wreszcie zamienię w kuchni tablet na książkę.