Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby okładka

Średnia Ocena:


Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby

Karkówka w śliwkach, węgierski gulasz wołowy, skrzydełka z kurczaka z duszonymi warzywami, kaczka nadziewana jabłkami. A może coś z ryb – pstrąg z piekarnika, zupa rybna, siekane kotlety rybne? Wyśmienite mogą być także dania z grzybami w roli głównej: grzyby leśne w śmietanie, krupnik z kurkami… Co tym razem ugotujesz z Wiolą? Kolejna książka ebook Kulinarnej Wioli to nad 120 przepisów na dania mięsne, rybne i z grzybami. Idealne na każdą porę roku i każdą okazję. Wioleta Wójcik, Kulinarna Wiola – gotuje od dzieciństwa, uczyła się od bliskich jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od paru lat pokazuje na Facebooku własne przepisy na smaczne, łatwe i tanie dania tradycyjnej kuchni polskiej. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Szczegóły
Tytuł Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby
Autor: Wioleta Wójcik
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rok wydania: 2022
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.