Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem… W tej książce pdf odnajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać idealny zapach domowych mięsiw na dłużej. Z Kulinarną Wiolą – pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje nad 400 tysięcy wielbicieli – zaskoczysz własną rodzinę i kolegów samodzielnie przygotowanymi przepysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas |
| Autor: | Wójcik Wioletta |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
| Rok wydania: | 2023 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.