Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas okładka

Średnia Ocena:


Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas

Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem… W tej książce pdf odnajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać idealny zapach domowych mięsiw na dłużej. Z Kulinarną Wiolą – pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje nad 400 tysięcy wielbicieli – zaskoczysz własną rodzinę i kolegów samodzielnie przygotowanymi przepysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Szczegóły
Tytuł Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas
Autor: Wójcik Wioletta
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rok wydania: 2023
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.