Średnia Ocena:
Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas
Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem… W tej książce pdf odnajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać idealny zapach domowych mięsiw na dłużej. Z Kulinarną Wiolą – pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje nad 400 tysięcy wielbicieli – zaskoczysz własną rodzinę i kolegów samodzielnie przygotowanymi przepysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas |
Autor: | Wójcik Wioletta |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Rok wydania: | 2023 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!