Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
• Urozmaicone przepisy. Grzyby i owoce leśne – marynowane lub pasteryzowane, przyrządzone na dynamicznie albo w wykwintnej potrawie na specjalną okazję – są niezwykłymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy lub świeże przynieśliśmy z targu.• Cenne informacje. O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach a także dużo innych praktycznych rad kulinarnych.• Pewny sukces. Ten, kto wie, jak to się robi, chętnie wypróbowuje nowe przepisy i z przyjemnością gotuje dla siebie, rodziny i przyjaciół.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Kuchnia smakosza. Grzyby i owoce leśne |
| Autor: | Hess Reinhardt |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | MAK Verlag |
| Rok wydania: | 2011 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.