Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
• Urozmaicone przepisy. Grzyby i owoce leśne – marynowane lub pasteryzowane, przyrządzone na dynamicznie albo w wykwintnej potrawie na specjalną okazję – są niezwykłymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy lub świeże przynieśliśmy z targu.• Cenne informacje. O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach a także dużo innych praktycznych rad kulinarnych.• Pewny sukces. Ten, kto wie, jak to się robi, chętnie wypróbowuje nowe przepisy i z przyjemnością gotuje dla siebie, rodziny i przyjaciół.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kuchnia smakosza. Grzyby i owoce leśne |
Autor: | Hess Reinhardt |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | MAK Verlag |
Rok wydania: | 2011 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.